Restaurant Kint & Co heeft vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag een wekelijks wisselend slowfood menu bestaande uit een amuse, een drietal voorgerechtjes, een hoofdgerecht ( keuze vis of vlees), kaas of een keuze dessert. € 49,50 pp.
Om u een indruk te geven van de stijl van koken zijn hier enige gerechten zoals die de afgelopen tijden op de kaart hebben gestaan. Deze gerechten staan nu dus niet op het menu. Er wordt, voorzover mogelijk, gewerkt met biologisch dynamische produkten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

voorgerechten

-Carpaccio van coquilles, crème en tempura van aardpeer, vinaigrette van bieslook, gezouten citroen en olijfolie e.v.
-Lende van Pata Negra varken, geroosterde pijlinktvis, mayonaise van Pata Negra chorizo, vinaigrette van gepofte paprika
-Dun uitgesneden ossentong, crème van geitenkaas, pompoen-polenta bitterbal, kappertjesvinaigrette, rucola

hoofdgerechten

-Skreifilet, kroketje van gerookte Oosterscheldepaling, mierikswortelsaus, knolselderie mousseline
-Wilde zeebaars, huisgemarineerde ansjovis, gefrituurde rode ui, gemarineerde gele biet, saffraansaus
-Geroosterde eendenfilet, bietjes bulgur, massala kerrie hangop, koriandersaus
-Gesmoorde ossenstaart, gedroogde ham uit Friuli, terrine van eendenlever, pruimen, spruitjes, gnocchi

nagerechten

-Taartje van witte chocolade, roomrijst en meringue, coco-roomijs, campari-grapefruitsaus
-Pruimen gemarineerd in oloroso sherry, ricotta-espressocrème, hazelnootkaramel
-Kaas van affineur Michel van Tricht (Berchem)