Goede Vrijdag 19 april gesloten, zaterdag 20 april v.a. 19 00 uur,
Zondag 21 april 's middags v.a. 12.30 u.


Menu Ç 54,50 p.p.


Bijpassende wijnen Ç 32,50 vier glazen

Halve bijpassende wijnen Ç 19,50

Info volgt



Amuse

*
Tartaartje van licht gepekelde makreel, doperwtjes en gekonfijte citroen,
crostini van Zeeuwse boerenbeschuit

*
Geroosterde gamba's, krokante bloedworst, gamba coulis, zeekool van de Mariahoeve

*
Berkshire varkenslende gevuld met venkel en tuinkruiden, asperges, daslooktapenade

*
Vis van de dag, geroosterde oktopus, artisjokjes, groene asperges, a´oli

˛f

Gesmoorde melkgeit, crÚpinette met de lever, kinnebakspek, feta en salie,
tuinboontjes, morieljes

*
Kaas van affineur Michel van Tricht

*
Pain perdu, rabarbersorbet, gemarineerde aardbeien

˛f

Hazelnoot meringue, pure chocolade ganache, frambozencoulis



Wijzigingen i.v.m. inkoop voorbehouden

Hebt u een allergie? Meld het ons!

*