Het restaurant is dit jaar met kerst gesloten.

Wij serveren echter het weekend voor Kerstmis een speciaal pr kerstmenu

Vrijdag 21 en zaterdag 22 december v.a. 19 00 uur,
Zondag 23 december 's middags v.a. 12.30 u. Bovendien is het restaurant ook open op zaterdag 29 december v.a. 19.00 uur en zondag 30 december v.a. 12.30 uur




Menu 49,50 p.p.


Bijpassende wijnen 32,50 vier glazen

Halve bijpassende wijnen 19,50

Info volgt




Amuse

Mosselen gevuld met kruidenbulgur, citroenyoghurt

*
Flan van Zeeuwse oesters en zilte aardappel, oesterblad en zeekool van de Maria Hoeve

*
Geroosterde oktopus, chorizokruim, zwarte rijst

*
Berkshire varkenslende gevuld met wilde gamba's, tuinkruiden en gezouten sinaasappel, gambacoulis, venkelolie

*
Vis van de dag, Hollandse garnalen, pompoengnocchi, waterkers
garnalenbouillon met bosui en boerenboter

f

Anjou duif, bocconcino di Parma, spruitjes met kinnebakspek,
saus met Trompette de la Mort

*
Kaas van affineur Michel van Tricht

*
Bloedsinaasappelflan, saffraan-roomijs, pan pepato

f

Mascarpone-roomrijst, pruimen-armagnac karamel




Wijzigingen i.v.m. inkoop voorbehouden

Hebt u een allergie? Meld het ons!